Jeg husker for en uke siden når jeg skrev DETTE innlegget, så tenkte jeg at jeg aldri kom til å komme meg gjennom hele den uken, og nå sitter jeg på sofaen med pledd, koseklær, Albert og absolutt ingenting som jeg må gjøre! Og det føles så utrolig godt! Jeg sa sikkert minst tre ganger til Espen i går at jeg gledet meg til å våkne opp til en ny uke i dag, og det var like godt som forventet! Jeg fant til og med litt gjemt treningsinspirasjon på morgenen, så en liten løpetur er allerede unnagjort. Flink?

Jeg tenkte faktisk å tipse dere om en av mine favoritt løpetreninger! Det er veldig enkelt, og det eneste du trenger er en god spilleliste på mobilen. Det jeg gjør er å varme opp i 10-15 minutter, og så finner jeg frem en spilleliste med mange ”løpesanger”, så løper jeg så fort jeg klarer gjennom to sanger, løper rolig gjennom en, så fort jeg klarer gjennom to, rolig en, og slik fortsetter man! Jeg føler i alle fall at jeg klarer å holde litt lenger når jeg bare skal komme meg igjennom to motiverende sanger. Og så er det jo mye lettere å spise sunt når man har trent, eller det synes i alle fall jeg! Så her har dere dagens lunsj – tomater, eple, mandler, ristet rugbrød med makrell i tomat og en stor kopp med te, NAM!

Nå skal jeg prøve å få pakket ned noen klær som jeg ikke trenger lenger, så blogges vi mer senere i dag <3