Hipp, hipp hurra!

Hallo og god formiddag! Har dere det fint?  Jeg sitter og koser meg med en kopp kaffe samtidig som mitt favoritt morgenprogram summer og går i bakgrunnen – God morgen Norge. Det er så deilig å starte dagen slik! Jeg har fått fikset litt med mailen min, planlagt et par ting rundt bloggen og sitter med en skikkelig god følelse på at denne uken blir bra! Håper dere føler det på samme måte ♥

I går var det jo søsteren min sin bursdag, og som jeg sa så skulle det selvsagt feires! Det sto både sjokoladepudding, kanelboller, iskake, pavlova og brownies på borde, men det gikk heldigvis bra å holde seg unna sukkeret! Jeg må ærlig innrømme at det var en stykk stolt frøken som reiste hjem igjen etter feiringen! Det er jo alltid gøy å feire bursdag, og det virker ikke som om det var så skummelt å bli 30 år allikevel. Bare syv år igjen, haha! Lurer på hvor jeg er og hva jeg driver med da. Men nå skrumler det noe voldsomt i magen, og det er på høy tid med litt lunsj! Ha en fin dag ♥