Goood torsdag ♥  Håper alt står bra til hos dere! Jeg har det veldig bra, litt småpanikk til tider, men ellers har jeg det veldig bra. Panikken kommer nok bare av at det er bloggen som skal være jobben nå fremover – hjelp.  Men det skal gå bra, det er bare å stå på og bli vandt med det her! Jeg føler jo nesten at jeg har tatt sommerferie, for dagene blir for det meste brukt i solen. Jeg unnskylder det veldig med at jeg må utnytte det fine været mens det er her, men det ser jo ikke ut som om det har planer å forsvinne akkurat, hehe – helt greit det altså! Men siden jeg har utsatt alt jeg skal gjøre til i dag, så får jeg heller lenke meg til dataen en stund nå.

I går ble et par ”plikter” byttet ut med melon, jordbær, chips, sol, bading ++! Og det må være helt innenfor synes jeg, som nevnt over – alt kan unnskyldes med det fine været 😉  Vi fant oss et svaberg (heter det egentlig det?) og tilbragte hele ettermiddagen der, vi kom faktisk ikke hjem før solen hadde gått ned, hehe. Jeg må forresten bare si det igjen: hva skjer med det varme vannet!? Det er ikke akkurat vanlig at vi kan ligge å plaske ute i vannet på denne tiden av året! Men deilig er det nå, jeg skal ikke si noe på det.

Friends, sun, sand and sea ♥

En av mine favoritt ”aktiviteter” på sommeren er uten tvil å pakke med seg litt forskjellig i vesken, og reise til en plass der man bare kan styre på for seg selv en hel dag. Ikke helt for seg selv selvsagt, men med en god gjeng med venner/familie. Da er jeg utent vil i mitt ess! I går fant vi en helt perfekt plass, hvor vi både kunne bade, hoppe, sole oss, fiske, høre på musikk og bare kose oss. Tror nok det blir den faste badeplassen i sommeren! Men nå skriker magen etter litt mat, håper dere får en fin torsdag ♥