Herremin så trøtt jeg er akkurat nå! Har vært på nippen til å bare hive på Orange is the new black, og la resten av søndagen få være søndag herunterladen. Det blir ikke lenge til det skjer for å si det sånn! Jeg hadde forresten ikke fått med meg at Orange skulle komme med en ny sesong nå, ikke at jeg klager altså, men er jeg den eneste som ikke hadde fått med meg dette herunterladen? Jeg ble jo nesten snytt fra å glede meg, haha! Neida.

Formiddagen i dag har gått med til maling, og i dag ble vi søren meg endelig ferdige – woooho google übersetzer herunterladen! Tror forresten jeg kan fortelle dere om hva jeg har drevet å malt på enten i morgen eller på tirsdag. Gleder meg sånn til å fortelle dere om det schriftarten worden! Spennende, spennende. Men siden jeg ikke kan si noe mer om det akkurat nå, så spoler vi heller tilbake til kvelden i går herunterladen. Jeg og Espen var nemlig på besøk sammen med en gjeng venner av oss, og det var bare skikkelig koselig! Det ble et par øl, masse prat og herlig stemning spiele für xbox 360 downloaden. Det er jo flere av vennene våre som reiser tilbake til de plassene de studerer snart, så da var det ekstra hyggelig å samles igjen før de reiser! Skulle gjerne hatt de her hele tiden for min del, hehe watchboxen.  Vi ble sittende til ca. 12, og så måtte vi nesten komme oss hjem i seng siden vi skulle male på morgenen – fornuftig ungdom, eller hva Download German books for free? 😉

For en fin helg dette egentlig har vært spiele kostenlos downloaden scrabble. Den har bare vært fylt opp med masse gøy, og ekstra deilig føles det jo når vi kan pakke bort malerkostene! Men nå skrumler det i magen, og det betyr tid for pizza – yum herunterladen! Prates i morgen