Da har jeg omsider funnet/tatt meg tid til å sette meg ned med dataen og bildene fra helgeturen! Nå skal det sies at det ikke er alle bildene som passer seg like godt her inne, så akkurat de minnene skal jeg heller holde for meg selv, hehe! Vi reiste på fredagsmorgen og var borte til kvelden i går, men jeg føler  selv at jeg omtrent har vært borte en hel uke med tanke på alt jeg har fått oppleve! Vi tok båt fra Bergen til Hirtshals, og jeg tror vi var en plass mellom 20-25 stykker som reiste sammen for å feire bursdagen til tanten min og en til av reisefølget – koselig!  Jeg hadde ikke vært på en slik båt på 12-13 år, så det var jo veldig gøy å oppleve igjen!

Jeg delte lugar med min kjære mams, og jeg må si at jeg var imponert over hvordan de så ut! Jeg hadde jo forventet et veldig, veldig trangt rom, men det viste seg at vi hadde ganske så grei plass, og en helt nydelig utsikt ut av vinduet! Vi var UTROLIG  heldige med været, og kunne sitte ute på dekk til langt på kveld og bare kose oss før vi gikk til mat halv åtte på kvelden. Jeg så plutselig at jeg ikke hadde tatt et eneste bilde av maten ombord på båten (er det mulig?), men tro meg når jeg sier at den var NYDELIG! Du kunne velge mellom hauger av retter, og til min store glede – masse sjømat!  Etter maten dro vi videre til baren hvor noen av de bildene som jeg ikke behøver å dele ble tatt (haha), og der ble det både dans, solnedgang, drinker og sang til langt ut på natt,  akkurat slik det skal være når man feirer bursdag og er på tur!

♥♥Se på den utrolige solnedgangen da! 

Allerede klokken halv syv dagen etter ble vi vekket, for bare en liten time etter skulle vi være på plass i en buss som skulle ta oss inn til Aalborg. Dere kan tro jeg var trøtt, hehe! Jeg og mamma fant oss en koselig liten kafé hvor vi spiste frokost, og samlet litt krefter før vi tittet rundt i byen og handlet litt før vi møtte igjen de andre som var med til byen.  Jeg ble helt forelsket i Aalborg – herlighet så fint det var der!  Masse fine gater, små spisesteder, sykler, fine bygg og hyggelige mennesker. Dit vil jeg tilbake og tilbringe litt mer tid kjenner jeg! Når klokken var bikket seks tok bussen oss med tilbake igjen til båten, hvor det ventet middag, taxfree-shopping og enda mer hygge før kvelden ble avsluttet en smule tidligere enn dagen før, hehe!

Som dere kanskje har forstått så har jeg hatt en helt fantastisk tur til Danmark, med en haug av fine mennesker som jeg har koset meg masse med  Det er absolutt en tur jeg vil anbefale til andre å ta, for som nevnt over så har jeg fått oppleve mye på en liten helg! Jeg har i alle fall lyst til å ta turen igjen ved en senere anledning!