God helg dere! Håper dere har hatt en like fin start på den som det jeg hadde, for guri (haha, godt ordvalg) som jeg koste meg i går deutschrap alben downloaden! Dagen går som jeg og Espen sa oss veldig enige om i går, lett inn på topp 3 listen over fantastiske dager her i Spania – så fin var den herunterladen!

Vi reiste jo som sagt til Maspalomas, og planen var egentlig bare at vi skulle se på sanddynene, men etter litt søking på det store internett fant vi ut at vi kunne reise litt tidligere enn planlagt og få med oss en dyrepark også – og det er jeg så glad for at vi gjorde herunterladen! Tror faktisk at det er den artigste og fineste dyreparken jeg har vært i, som jeg kan huske noe særlig fra i alle fall. Tenker forresten at jeg deler dagen inn i to innlegg, for jeg har ALT for mange bilder jeg vil dele med dere til at det holder med et innlegg, hehe kindl bücher herunterladen. Dyreparken het Palmitos Park og lå på en måte litt utenfor byen opp mot fjellene, men det var absolutt ikke noe vanskelig å komme seg dit kalligraphie für word herunterladen.

Jeg hadde egentlig ikke så veldig store forventinger til parken, jeg så for meg at den var ganske liten og at de ikke hadde så veldig mange dyr, men der tok jeg grundig feil video! Parken var utrolig fin og eksotisk laget til, dyrene hadde god plass til å bevege seg rundt, og det var flere plasser der du faktisk kunne få gå inn til dyrene zedge kostenlos downloaden. De hadde alt fra fisker til kenguruer til ørner, krokodiller, delfiner, strutser, flamingoer, aper og ørten andre dyr!

•    •     •

Parken hadde fire ulike show som var delfin-show, eksotiskfugl-show, ørne-show og papegøye-show sims 3 download origin. Jeg og Espen var på ørne-showet og delfin-showet og begge de var helt fantastiske. Dyrene og trenerne var superdyktige, og det som var veldig fint med ørne-showet var at fuglene fikk lov til å bare fly fritt rundt herunterladen. Tre av fuglene flydde helt bort til et fjell og fikk være der til de kom tilbake igjen selv, og det var veldig fint å se!

Vi koste oss i alle fall veldig der, og det var god plass og ikke noe særlig knuffing og dytting Geometry dash full version free download apk. Vi fikk faktisk gå overraskende mye i fred, så her er nok en park som er perfekt viss man vil ha med seg barn! Det eneste som var litt negativt der var at prisen var litt stiv. Jeg og Espen betalte ca. 600 kr, så viss man er en stor familie kan det fort bli ganske dyrt… Men til gjengjeld får man være der så lenge man vil, og det koster ikke noe ekstra for å se på showene. Parken hadde butikker og restauranter som man kunne spise på, så det er absolutt mulig å bruke en hel dag der! Viss dere har noen spørsmål ellers rundt parken, eller hvordan vi kom oss dit så må dere selvsagt bare spørre! Og viss dere er i området anbefaler jeg dere absolutt til å sette av en dag der, både jeg og Espen hadde det helt topp!