Hei og god morgen til dere! Jeg har faktisk vært våken siden kvart på 7 for andre dag på rad, og det føles så bra! Jeg trives mye bedre med å stå opp tidlig, og få masse ut av dagen, så en liten takk til Espen som sliter meg opp slik at døgnrytmen min blir bra igjen! Jeg har nemlig skeiet litt ut de siste ukene, så det føles godt å komme seg tilbake til gode vaner.

Jeg fortalte jo at jeg og Espen skulle feire i går kveld, og vi hadde det så fint! Vi reiste på vår favoritt restaurant, der vi til og med kunne sitte ute! Jeg skal ikke skryte for mye av temperaturen, for jeg hadde ikke kunnet sitte ute viss ikke det hadde vært for varmelampene (hallo, blir det av sommeren?) Men det var i alle fall veldig koselig! Det var så godt å kunne prate om alt annet enn skole, og ikke trenge å tenke på at vi måtte tidlig hjem fordi Espen skulle på skolen til 8. Jeg kan virkelig venne meg til å ha en ferdig utdannet kjæreste, haha! Maten var utrooolig god, og så avsluttet vi hele daten med hver vår drink for å feire litt ekstra! Det var med andre ord en veldig fin kveld, og en kveld jeg tror vi begge trengte.


Nå er Espen på vei til Elverum, og jeg og Albert skal fortsette med pakkingen, så vi blogges mer senere <3 Ha en fin dag!