Hallo, og god mandag til dere 

Det er nesten sånn at jeg føler for å skrive lenge siden sist, selv om det egentlig bare er tre dager siden forrige gang. videos von internetseitenen iphone. Jeg absolutt hater når det går flere dager uten at det kommer et nytt innlegg, og i alle fall når jeg vet at jeg bare har meg selv å takke for det spiele zumen kostenlos für pc. Helgen har virkelig sust av sted, og jeg har hatt noen veldig artige dager siden sist (om vi ser bort fra søndag). Jeg var da ute med noen venner på lørdag, og da er det ikke mye hopp i meg dagen etter herunterladen. Hjelpes, så utrolig dårlig jeg ble, og for så vidt fortsatt er. Det merkes godt at jeg ikke er ute så ofte lenger! Dagen i går ble med andre ord brukt på sofaen, og det lengste jeg klarte å bevege meg var opp og ned trappen hjemme serien legal herunterladen. Men jeg har best meg for å ikke ha dårlig samvittighet for det lenger, for innerst inne trengte jeg muligens en slik helg. Det har vært mye jobb i det siste, og jeg tror både hode og kropp hadde godt av noen dager der jeg bare kunne koble helt av på alle punkt – det trenger alle i ny og ned herunterladen.

Jeg kjenner fortsatt at kroppen er litt rusten etter lørdagens ablegøyer, men formen er heldigvis stigende selv om jeg gjesper i kapp med meg selv, hehe microsoft office 2013 kostenlosen chip. I dag skal jeg bare lytte til kroppen, og ikke sette alt for høye forventninger til mandagen. Jeg elsker jo vanligvis å sette opp planer for uken, og da spesielt mandagen, men akkurat denne mandagen skal heller få komme som den kommer amazon prime wie viele videos downloaden. Så krysser jeg bare fingrene for at tirdag blir min nye mandag! Håper dere har hatt en fin helg, og at dere er litt mer klar for mandag enn meg, klem ♥