Denne ukens oppskrifts torsdagen ble plutselig omgjort til fredag, da klokken gikk noen hakk for fort i går! Men nå som jeg faktisk har klart 3 (?) på rad, så er det vel innenfor å være en liten dag for sen? Håper det! Oppskriften jeg skal dele med dere denne gangen er på:



⋅ Panert kylling i tomatsaus ⋅

Til fire personer trenger du:

– 4 Kyllingfileter

– 8 Skiver kokt skinke

– 2 dl Hvetemel

– 2 Egg

– 2 dl Revet ost

– 4 dl Tomatsaus

– Grønnsaker

– Couscous

– Salt & pepper



Start med å skjære dype kutt i alle filetene, og legg to skiver med skinke i hvert snitt. Gni fileten inn med salt og pepper. Ta halvparten av melet på en tallerken, og den andre halvdelen på en annen tallerken sammen med revet ost. Vend først fileten i melet, så over i egg (disse skal være sammenvispet) og tilslutt i melblandingen som har ost. Etter det steker du kyllingen på middels varme til de er helt gjennomstekt. Mens kyllingen steker seg ferdig kan du varme grønnsaker og tomatsaus, og så blander du alt i samme stekepanne når kyllingen nærmer seg ferdig! Jeg hadde couscous som tilbehør, men her kan man jo velge selv om man bare vil ha grønnsaker, ris eller couscous.

 

Håper dere likte den litt forsinkede oppskriften!