God onsdagskveld – halvveis i uken allerede!

Rundt middagsbordet ble vi sittende å prate om hva jeg ville gjøre på bursdagen min neste torsdag, og da gikk det plutselig opp for meg at vi straks er komt til mars allerede? Altså, hva skjer? Alle sier jo at dagene, ukene og årene går fortere jo eldre man blir, men skal det virkelig gå så fort!?  Jeg gleder meg jo stort til sommer og sol, men nå rekker jeg jo knapt å klage over kulden før jeg plutselig skal sitte å svette på en veranda/irritere meg over at sommeren regner bort, haha.

····

Herlighet så tomt hodet føles i dag. Det kjennes bare ut som om jeg har gått rundt i en evig dus og ikke komt helt i gang med noe egentlig. Ikke at jeg har noe spesielt som jeg må gjøre akkurat i dag, men kroppen føles allikevel litt urolig? Det er kanskje ikke så rart når jeg går å venter på svar om leiligheten, men det er bare en sånn merkelig følelse. Et sekund vil jeg ligge på sofaen med en film og neste sekund vil jeg hive på meg treningsklær. Kanskje jeg bare skal ta på meg yttertøy å gå meg en tur? Det er jo lite som klarner hodet mer enn det, i alle fall mitt hode. I det sekundet jeg skrev den setningen vibrerte plutselig klokken min og ga meg beskjed om at det var tid for bevegelse, haha – sprøtt. Da er det vel bare å gjøre som den sier og komme seg ut!  Håper dere får en fin kveld ♥