Om våren og sommeren blir jeg alltid mye mer inspirert når det kommer til å bruke litt mer tid på kjøkkenet. Det finnes så utrolig mange deilige frukter og bær på denne tiden, så når jeg kom over en oppskrift på Kristina Andersen sin blogg for noen dager siden, måtte jeg bare teste den ut – og NAM, det er jeg glad for at jeg gjorde! Det var rett og slett den perfekte sommerlunsjen!

Dette trenger du i handlekurven:

♥ Mango

♥ Jordbær

♥ Banan

♥ Granola

♥ Mager vaniljekesam

Jeg tror kanskje at hun hadde honning i sin oppskrift, men jeg droppet det da. Tenker at det kanskje ikke er så mye poeng i gå igjennom hvordan man lager det, da det bare er å hive alt i skålen, hehe! Det enkleste er ofte det beste, er det ikke det de sier? Kombinasjonen av disse fruktene og bærene sammen med vanilje smaken var bare helt super, og det mettet minst like mye som to skiver – en ny lunsjfavoritt hos meg!