Siden jeg er alene hjemme denne uken ransaket jeg internett for nye oppskrifter som jeg kunne teste ut til middag før Espen og bilen dro bort, jeg hadde nemlig ikke så veldig lyst til å bære med meg hauger av varer hjem igjen herunterladen! I går ble da første middag testet ut, og jeg syntes bare den var SÅ god at jeg må dele den med dere, hehe. Vurderer forresten å starte med en fast dag i uken hvor jeg tipser om en oppskrift, så kanskje det kan bli torsdager da can beed from disney plus? Jeg liker i alle fall veldig godt å få noen tips til hva jeg kan lage i ny og ned, for det er absolutt ikke alltid like enkelt å komme på noe nytt prime download mac!  Oppskriften jeg skal dele med dere i dag er :  

· K Y L L I N S P Y D   &  C O U S C O U S S A L A T ·

Dette trenger du ↓

Kyllingspyd ♥ Brokkoli ♥ Sopp ♥ Paprika ♥ Agurk ♥ Spinat ♥ Couscous ♥ Sitron ♥ Hønsebuljong ♥ Purreløk ♥ Pepper

Start med å koke opp 2,5 dl vann der du rører ut buljongen omsi 2 mods herunterladen. Når vannet har kokt opp og buljongen har løst seg ut i vannet tilsetter du 2 dl couscous, trekker pannen unna og lar det trekke under et lok i ca. fem minutter (rør om en gang eller to) microsoft outlook 2010 kostenlos herunterladen. Kutt opp alle grønnsakene og stek de på en panne med litt olje. Jeg hadde kjøpt ferdige spyd som bare skulle varmes (Coop sine kyllingspyd med korean bbq), så de varmet jeg bare på en stekepanne mens grønnsakene stekte seg ferdig herunterladen. Når alt var ferdig stekt blandet jeg grønnsakene inn med couscousen, krydret det litt og så var det klart!

En veldig enkel, sunn og god rett som absolutt ikke tok lang tid å lage – akkurat slik jeg bruker å like det i hverdagene, hehe herunterladen. Jeg har forresten aldri smakt couscous før, men herlighet så godt det var! Det er noe jeg garantert skal bruke mer av når jeg lager mat. Artig å oppdage nye ting ccleaner for pc! Håper dere likte oppskriften, så kommer det vel en ny en på torsdag igjen da får vi tro