Motivasjonen og inspirasjonsnivået mitt er virkelig på null om dagen. Jeg har stirret i dataskjermen i nærmere en time nå, og har skrevet og visket bort igjen hauger av ganger. Dagene flyter bare av sted, og det skjer jo ting som jeg kan skrive om, og som er gøye når det holder på, men så forsvinner det bare. Jeg finner ikke helt ordene, og ender til slutt opp med å måtte haste skrive et innlegg som jeg bare nesten er ok med å legge ut. Kanskje jeg er litt kritisk til meg selv om dagen, men jeg vet selv at jeg kan så mye mer, og at jeg er så mye mer enn en som bare sitter og venter på noe bedre.

Nå vil jeg ha mest mulig ut av de neste dagene. Jeg vil ikke bare slaske bort formiddagene på sofaen. Jeg vil være glad, ha mye energi og være fornøyd når hodet treffer puten om kvelden. Og den eneste som kan gjøre noe med akkurat dette er meg selv. Jeg kan ikke tillate meg selv å kaste bort dag etter dag, jeg kommer ikke noe fortere til Spania med å rote vekk de siste dagene mine i Norge. Og jeg er så sikker på at jeg kommer til å angre som bare det om jeg ikke tar litt tak i meg selv, og heller nyter disse dagene. Nå er det slutt på surmulingen, på med smilet og opp med energinivået!Så nå er jeg ferdig med sofasittingen. Nå skal jeg snu om på humøret og gripe dagene! Enten senere i dag eller i morgen kommer det ut en vlog fra da jeg og E var i Notodden, så det gleder jeg meg til å dele med dere! Føler jeg har lovet vlogger som ikke har komt flere ganger nå, så det føles deilig å ha en som faktisk er klar nå. Håper den lille pep talken min kanskje kan snu om på tankemønsteret til flere, viss det er flere enn bare meg som sliter litt med motivasjonen om dagen. Dette skal vi klare!