♥♥God tirsdag ♥

I går avsluttet jeg dagen på en helt fantastisk deilig måte! Jeg tok med meg pledd, lys, kakao og lille Albert ut på altanen, og lå der med en Nicholas sparks film rullende på dataen! Det var bare så utrolig deilig å ligge der i den friske luften mens jeg så på film og drakk litt kakao – det er absolutt noe jeg skal gjøre oftere! Espen skulle ut for å ta noen bilder, og da utnyttet jeg rett og slett anledningen til litt egen-tid. Jeg er så ufattelig glad for at jeg trives så godt i leiligheten! Det er jo alltid en viss sjanse for at man ikke skal finne helt roen, eller rett og slett bare ikke liker seg når man flytter – men her trives jeg veldig godt. Eller, her trives heldigvis både jeg, Espen og Albert!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt redd for at leiligheten skulle virke liten i forhold til den vi bodde i tidligere, men jeg tror denne størrelsen passer oss mye bedre akkurat nå. Nå får vi utnyttet alle rommene, samtidig som vi har grei plass til alle tingene våre. Tenkte jeg skulle vise dere de siste endringene i leiligheten senere i uken, da vi har fått på plass litt nytt på kjøkkenet blant annet. Håper uken deres har startet bra, og at dere har like strålende vær som det er her i dag – nå skal jeg sole meg litt! Prates mer senere i dag,  klem.