Hallo, og god 1. juli ♥ Nå sitter jeg på verandaen og utnytter den siste timen med sol før den forsvinner bak blokken jeg bor i, og hamburgergrillingen starter. Flere som ikke kjenner så mye på sultfølelse når det er så varmt? Jeg prøver å utnytte alle solstråler jeg kan få på kroppen, da det ikke blir noen sydenferie på meg i sommer. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg ikke var på sydenferie i løpet av sommeren, så det føles en smule rart å ikke telle ned dager til jeg skal gå med sand mellom tærne, solstråler på kroppen og gode drinker i handen.. Men været spiller jo absolutt på lag om dagen, så jeg kan ikke akkurat klage – enda i alle fall  😉

Dagen i dag har gått til intet annet enn soling og kos så det hjelper absolutt på humøret! Det er så utrolig varmt på verandaen våres om formiddagen, så i dag flyktet jeg og Espen ut til mamma der det er litt mer plass å boltre seg på. Der ble det både magasinlesing, god lunsj og podcast før vi tok turen videre inn til søsteren for å hilse på de og ungene – perfekt start på måneden med avslapping i varmen og masse kos! De resterende timene av helgen skal som sagt bare bli brukt til å grille middag, jobbe litt, gå en liten tur og så muligens avslutte kvelden med den siste Harry Potter filmen, hehe. Jeg og Espen har sett nummer 4, 5, 6 og 7 så da må vi vel prøve å få sett den siste også. Hadde helt glemt hvor godt jeg egentlig liker de filmene! Håper dere har hatt en fin helg, og at dere er klare for en ny uke i morgen – det er i alle fall jeg! Klem.