Hallo til dere alle!

I dag tidlig når jeg våknet satte jeg meg rett ned ved dataen slik at jeg skulle få tid til å skrive et innlegg til dere. Planen i dag var nemlig å krysse av enda en ting fra ”Las Palmas-ønskelisten”, men det ser ikke helt ut til at det noe av allikevel. Jeg og Espen hadde planlagt å reise til Puerto de mogan, men når Espen sto opp ble det litt endring i de planene. Han er nemlig ikke helt i form, eller øret hans er ikke helt i form… Jeg gikk jo med ørebetennelse selv for ikke så lenge siden, og nå håper jeg bare på at det er en liten propp han har, slik at det ikke utvikler seg til en skikkelig ørebetennelse med antibiotika og alt mulig igjen. Er det mulig å ha så mye uflaks som vi har hatt?

Så ja, nå har jeg akkurat slettet det innlegget jeg hadde forberedt til dere tidligere i dag, og nå har jeg plutselig null planer for dagen. Får bare se hva jeg eventuelt finner på, og om øret til Espen blir bedre eller verre… Krysser alt jeg har for bedre! Akkurat nå befinner vi oss i sengen med kjeks, pære, kaffe og serie. Egentlig ganske koselig dette også!

Ha en fin dag videre, så prates vi mer senere i dag 

Skrevet 10:30