Se den fine rammen og bildet som tantungen min hadde laget til oss! Jeg smelter ♥

Har funnet oss godt til rette på flyplassen ser dere, fy så fin den har blitt!

Hallo fra flyplassen! Nå er det ca. en time til vi skal opp i luften, og jeg har tidenes tankespiss i hode! I det ene sekund er jeg høyt oppe og skikkelig giret, og i neste sekund er jeg nesten på veg ut igjen fra flyplassen og på vei hjem hjem igjen. Neida, joda.. Det siste døgnet har vært veldig rart, så jeg er glad for at vi nå har komt så langt. Nå er det bare en time igjen, og så er det for sent å snu, haha! Jeg må ærlig innrømme at  det falt noen små tårer både i går når jeg sa hade til søstrene og tantungen min i går, og et par til når jeg skulle si hade til mamma, Albert og Doffen tidligere i dag. Jeg er så glad for at jeg sto tidlig opp slik at jeg kunne kose meg sammen med de før vi reiste! Snille mamma som hadde laget til deilig frokost til oss!  Skulle ønske jeg kunne pakke de alle i kofferten. Kanskje det var derfor jeg hadde så masse plass igjen?  


Utenom tankespinnet og et par tårer så har turen gått som smurt! Tror faktisk aldri jeg har reist så knirkefritt før. Altså, hva skjer –  Både ”som smurt og knirkefritt” i løpet av to setninger? Haha, i alle fall, turen har ellers gått veldig fint med alt av busser, bagasje og innsjekk! Deilig når alt går som det skal. Så nå gjenstår det bare å se om siste del av reisen går like ”knirkefritt”! Men nå jeg løpe – vi blogges fra Spania ♥