Hallo og god søndag ♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt!

Jeg har egentlig ikke helt muligheten/tid til å prioritere bloggen denne helgen, men jeg måtte bare nett titte innom og si hei! Jeg kan heller forklare litt mer om helgen i morgen, når tiden strekker mer til. Akkurat nå befinner jeg og Albert oss hos mamma, og jeg må bare nett snike inn at det ikke er på grunn av at vi ikke turte å være alene i leiligheten, haha! Jeg er jo som sagt ganske travel denne helgen, så mamma har passet Albert en del, og når hun spurte om jeg ville ha middag og et glass vin på kvelden når jeg skulle hente han, takket jeg pent ja! Så da slengte jeg med meg det mest nødvendige og turet ut til mamma i går kveld. Men nå må jeg nesten løpe, så prates vi mer i morgen – det gleder jeg meg til! Ha en strålende søndag, kjære dere.