Helt siden jeg og Espen bestemte oss for å reise til Las Palmas, har vi fått anbefalt at vi må leie oss bil og reise opp i fjellene, og tirsdag ble dagen firefox vista herunterladen! Vi pakket med oss kart, førerkort og kamera og reiste av sted til flyplassen for å leie bil der, har fått anbefalt at det er et av de tryggeste plassene å leie bil mobpark herunterladen? Vi hadde i alle fall bare gode opplevelser med det! Vi hadde tegnet opp en rute som vi skulle prøve å følge, men det var lettere sagt enn gjort, så det hele startet med at vi kjørte feil rundt en halvtime og måtte gjøre om på hele ruten – men det fikset vi/vi slo på GPS, haha fußball manager 2019 pc kostenlos downloaden vollversion! Anbefaler absolutt alle å ha en GPS tilgjengelig viss dere skal leie bil her, det gjorde jobben ganske mye enklere.

Det første stoppet vårt ble ved en utsiktspost der jeg plutselig var usikker på om jeg var på Gran Canaria eller Grand canyon, haha microsoft office powerpoint 2007 kostenlosen vollversion! Utsikten var bare så utrolig fin ♥ Videre kjørte vi til første planlagte stopp, der vi skulle gå en tur på rundt en halvtime for å komme opp til Roque Nublo, som er en vulkanskklippe som står 1813 meter over havet pdf reader kostenlos herunterladen!

Etter litt mat, tissepause og ny kartinnstilling kjørte vi videre til Gran Canarias høyest punkt som er på 1949 m super mario zum herunterladen! Til dette punktet kunne vi kjøre hele veien, og det var sååå kaldt der! Gradestokken var på 10 grader, men vinden gjorde det veldig mye kaldere – og i alle fall når man er vandt med 22-25 grader herunterladen. Vil tipse dere alle om å ha med genser og bukse viss dere skal opp i fjellene, jeg skiftet fra shorts ganske så fort. Som dere ser ut fra bildene så var utsikten upåklagelig her også, og jeg er så glad for at vi valgte ut akkurat disse punktene free games toon blast!

Det siste vi ville oppleve på bilturen var en landsby, og da falt valget på Tejeda ps4 spiel erneut herunterladen. Her var det bare helt utrolig vakkert, og jeg hadde absolutt ikke hatt noe imot å tilbrakt mer tid enn det jeg gjorde der. Vi kom litt sent så vi hadde ikke så lang tid før det ble mørkt, men det var bare helt nydelig der serious sam kostenlos downloaden. Når mørket kom fant vi oss en restaurant og koset oss der en stund, før vi startet på turen tilbake til flyplassen.

Jeg skal ærlig innrømme at det var litt ekkelt å kjøre tilbake til flyplassen fra Tejeda, med tanke på at det var i fjellene og helt mørkt ute.. Men Espen fikset det veldig fint, og fikk oss trygt tilbake igjen uten en eneste skramme på bilen – flink!

Som dere sikkert har forstått så hadde jeg en utrolig fin og innholdsrik dag, og jeg må bare si som alle sa til meg før jeg skulle reise hit – lei dere bil og opplev fjellene! Det var en utrolig fin opplevelse, og det er hauger med ting å se på.