Og der var det plutselig mandag igjen, og dette tror jeg blir en VELDIG lang uke… Det er eksamener hver dag frem til torsdag, og så skal jeg jobbe både på torsdag og fredag, så forutsetningen for en topp uke er ikke der akkurat, haha… Men det blir nok veldig deilig å våkne på lørdag og vite at jeg er ferdig med alt! Sånn sett er det jo veldig greit å bare ha alle eksamenene mine på en uke.

Jeg antar at jeg ikke er den eneste som skal ha eksamener nå, så jeg tenkte å komme med et lite tips som kanskje kan hjelpe dere litt! Jeg synes i alle fall at det hjelper når jeg kjenner at stresset tar overhånd. I går kveld tok jeg meg nemlig et avslappende bad, og det gjorde underverker! Det var bare SÅ deilig å tappe i badekaret med en masse skum, sette på en film (her ble det skikkelig jentetid med Sex and the city) og bare stenge eksamener og andre tanker ute for en stund! Jeg tror det er viktig å unne seg slike ”pauser” der man bare slapper helt av, og legger vekk bøker og stress litt, for da er det litt lettere å sette seg ned igjen en time etter! Det er jo bedre å jobbe bra og effektivt noen timer, ta seg en fortjent pause og så være klar og fin i hodet for en økt til! Så ja, det var i alle fall min lille anbefaling til alle dere som stresser med eksamen, jobb, flytting eller helt andre ting! Det er viktig å unne seg selv litt goder av og til <3