Hei mandag paint voor mac! Det er lange siden jeg har vært glad for å se at det står mandag på kalenderen, for her er det noen som hadde glemt hvor hardt dagen derpå kan være – tjohei adobe connect videos herunterladen.  Jeg var mildt sagt sliten i går, men det skal sies at jeg fikk malt ferdig gangen selv om jeg aller helst skulle brukt hele dagen på sofaen, klapp på skulderen funny Christmas videos for free for mobile. Nå tror jeg alt av maling skal være ferdig – E N D E L I G ! Dere aner ikke hvor lei jeg er av å male, og jeg hadde absolutt ikke trodd at det skulle ta så lang tid og være så tungt macbook air datei herunterladen. Vi håper på å få flyttet inn en eller annen gang neste uke, og så lenge alt går som det skal så tror jeg ikke at det skal være noe problem. Det går jo fint an å bo der selv om ikke absolutt alt er på plass trojaner herunterladen verschicken. Det viktigste er jo hvitevarer (som allerede er på plass), seng (skal komme i løpet av uken) og at badet er klart (krysser fingrene for at det kommer opp denne uken) google drive dokumente herunterladen. Jeg tenkte jeg skulle reise inn i leiligheten for å rydde og vaske ned kjøkkenet i dag, og da kan vi jo få lagt på plass saker og ting der i morgen sims 4 download op mac. Jess da, en liten oppdatering på leiligheten der!

Genser – HM// Bukse – Cubus// Smykke – Bjørklund

Helgen har ellers flydd av sted, og selv om jeg var alene hjemme så har jeg kanskje bare vært alene i noen få timer utenom når jeg sov, haha gespeicherte instagram bilder herunterladen. På fredag hadde jeg jo besøk av søskenbarnet mitt, noe som var veldig koselig. Det er lenge siden vi har hengt, så det var veldig gøy å knaske nedpå taco, godis og bare prate sammen diagrams! Og på lørdag møtte jeg søsteren min rundt klokken ni for å male, og etter det var vi sammen resten av dagen. Jeg hadde forresten aldri blitt ferdig med malingen av gangen i løpet av helgen om det ikke hadde vært for henne – så tusen takk, kjære søster!  Jeg får heller invitere henne på middag når leiligheten er ferdig nero 8 kostenlos downloaden vollversion deutsch! Men nå får jeg runde av her, håper dere har hatt en fin helg ♥