I dag har jeg virkelig fått igjen for den positive holdningen til mandager, for i dag har jeg en skikkelig blåonsdag, om man kan kalle det for det? Øynene var mildt sagt blytunge når jeg skulle klare å finne mobilen som hylte ut den pokkers alarmen.. Noen som kjenner seg igjen? Men nå har jeg akkurat fått meg litt påfyll av kaffe og en gåtur ute – det hjelper alltid.

• • • • • • • •

Hverdagen har virkelig begynte å ta form nå, og jeg føler at jeg løper fra det ene til andre for å rekke over alt hele dagene. Det er nå jeg merker hvor enkelt og greit jeg hadde det i Spania, da min eneste bekymring for dagen var noen små skyer på himmelen, haha. Nå er det plutselig mange klokkeslett å forholde seg til, avtaler som skal gjennomføres og planleggingen er viktigere for gjennomføringen av dagen enn noen gang. Er det dette alle andre kaller for en ”normal hverdag”? I så fall tror jeg ikke at jeg er særlig fan av den, eller jeg trenger i alle fall litt tid til å tilpasse meg den, haha! Jeg hater å si det, men nå må jeg faktisk løpe igjen – et nytt klokkeslett kaller.. Håper dere får en fin onsdag ♥