I dag har jeg virkelig fått igjen for den positive holdningen til mandager, for i dag har jeg en skikkelig blåonsdag, om man kan kalle det for det house party app herunterladen? Øynene var mildt sagt blytunge når jeg skulle klare å finne mobilen som hylte ut den pokkers alarmen.. Noen som kjenner seg igjen? Men nå har jeg akkurat fått meg litt påfyll av kaffe og en gåtur ute – det hjelper alltid google drive herunterladen geht nicht.

• • • • • • • •

Hverdagen har virkelig begynte å ta form nå, og jeg føler at jeg løper fra det ene til andre for å rekke over alt hele dagene cd kostenlosen. Det er nå jeg merker hvor enkelt og greit jeg hadde det i Spania, da min eneste bekymring for dagen var noen små skyer på himmelen, haha. Nå er det plutselig mange klokkeslett å forholde seg til, avtaler som skal gjennomføres og planleggingen er viktigere for gjennomføringen av dagen enn noen gang microsoft office 2016 german. Er det dette alle andre kaller for en ”normal hverdag”? I så fall tror jeg ikke at jeg er særlig fan av den, eller jeg trenger i alle fall litt tid til å tilpasse meg den, haha spotify herunterladen markiert! Jeg hater å si det, men nå må jeg faktisk løpe igjen – et nytt klokkeslett kaller.. Håper dere får en fin onsdag ♥