Denne ettermiddagen gikk ikke helt etter planen for å si det sånn… Jeg har jo snakket i evigheter om at jeg skal melde meg inn på treningssenteret her i Odda, og i dag var da dagen. Jeg hadde pakket treningsbaggen og var faktisk skikkelig klar for en god treningsøkt, jeg hadde til og meg planlagt hva jeg skulle gjøre og det er ikke ofte det! Så jeg satte meg i bilen og kjørte ned i sentrum for å ta ut penger til medlemskapet. Første hinder ble da å finne en parkeringsplass i kaoset fra alle som skulle ”nett” innom butikken når de reiste hjem fra jobb, men etter mye at og frem fikk jeg til slutt sneket meg til en plass et lite stykke unna minibanken! Jeg tok ut pengene og reiste videre mot treningssenteret, men når jeg da endelig kom meg dit så var det søren meg strengt frem til fire. Eller, ikke stengt da men det var ikke betjening der og jeg kom meg jo ikke inn uten medlemskortet som jeg liksom skulle kjøpe… Er det mulig sier bare jeg. Når jeg ENDELIG hadde dratt rumpa ut av sofaen og ned på trening så kommer jeg meg ikke inn, haha! Det hele endte med at jeg heller tok meg en løpetur med Albert, så jeg fikk i alle fall trent da! Løpeformen er ikke akkurat på topp for tiden, men jeg gleder meg til å jobbe med det. Jeg elsker jo egentlig å trene, så nå må jeg bare finne igjen gleden, og det skal jeg!

Jeg og E reiser mest sannsynlig en tur til Haugesund i morgen på en liten dagstur, siden jeg aldri har vært der, men på fredag kan jeg kanskje få fikset medlemskapet. Utenom den litt uheldige ”utflukten” har jeg egentlig bare slappet av. Jeg har nett oppdaget serien ”Younger», og jeg har blitt helt hekta.. Så nå er det bare ”en episode til så skal jeg gjøre noe vetig”  som går på repeat i hode mitt. Håpløs sa du? Men slik blir det bare noen dager, men når runder jeg av og ser litt mer serie, heh.. Blogges mer i morgen <3 Og så var plutsleig antrekksbildne jeg hadde forberedt borte fra kameraet (dette er virkelig ikke min dag), så da får dere nøye dere med noen fra Alcudia.. Jeg prøver igjen i morgen!