Nå nærmer valentinsdagen seg med stormskritt, og som lovet så skal jeg dele noen tips til hva dere kan overraske deres kjære litt ekstra med! Jeg vet at det er mange som har blandede følelser til denne dagen, men jeg synes det er fint jeg! Man må jo kunne feire kjærligheten litt,  eller hva?  Det trenger absolutt ikke å koste hverken en hel eller en halv formue, det kan likså godt være noe helt enkelt og fint!

Her er mine beste valentinstips:  

• • •

Hva med å overraske kjæresten med hjemmelaget middag? Kjøp inn favorittmaten til kjæresten/vennen din og overrask med middag hjemme i deres egen stue. Tenn noen stearinlys, pynt deg litt og lag det skikkelig koselig.

 Kjøp/lag et kort der du skriver noen søte ord! Og så kan du for eksempel lage et slags ”klippekort” på for eksempel massasje, middag eller noe annet gøy som dere kan gjøre sammen.

 Frokost på sengen – det slår aldri feil i mine øyne i alle fall!

♥ Utsett valentinsdagen til helgen og book dere inn på et hotell! Dette er jo noe som koster litt mer, men hva gjør man ikke for kjærligheten? Det blir jo en gave til dere begge to!

 Ta med deg kjæresten på middag og kino! Da kan man jo for eksempel slå på stortrommen og se fifty shades, hehe.

 Sett av tid til å finne på noe som dere begge liker. Det kan være en skitur, reise å klatre, svømmehall eller noe helt annet!

 Om du vil være helt sikker på at du treffer ”riktig” på valentinsdagen så kan du kjøpe inn en bukett med røde roser, sjokolade/snop og en søt liten bamse. 
Her har dere i alle fall seks tips som jeg håper kan hjelpe litt! Det aller viktigste er jo å bare være sammen og vise at man er glad i hverandre. Jeg og Espen har sett litt på hva vi skal gjøre selv, men det kan jeg heller fortelle mer om når alt er i boks, hehe. Ha en fin kveld videre ♥