God kveld ♥ Da tenkte jeg å ta tilbakeblikket på de resterende månedene, men jeg dropper desember da vi nett er ferdig med den måneden. Det har vært så gøy å lage tilbakeblikk fra dette året, da jeg har fått oppleve utrolig mange forskjellige ting! Dette har virkelig vært et år jeg aldri kommer til å glemme, og et år hvor jeg har vokst mye! 

♥ August

August startet i Alcudia hvor jeg var på ferie sammen med familien min. Mener jeg var der frem til 5 august, og etter det reiste jeg og Espen tilbake til Odda. Det var en ganske rolig måned i forhold til månedene før, men jeg fikk allikevel gjennomført både en tur til Haugesund og en til Høyanger. Jeg hadde ikke vært i Haugesund før, så det var veldig artig å se byen! Tantungen ble ble 2 år i august, så da ble det selvsagt en tur til Høyanger for å feire henne! Ellers kjente jeg en del på savnet av ”livet i Sogndal” den måneden. Det var rart å se at mange av vennene mine var tilbake igjen der uten å være der selv.


♥ September

September var en utrolig spennende måned. Jeg startet med å bli med Espen på jobb for NLF, og hadde en veldig fin helg i Notodden med både luftshow og fest. Etter det ble det noen fine dager på hytten til besteforeldrene til Espen, savner den plassen så mye allerede! I midten av måneden var jeg ganske tom for inspirasjon, og hodet var stappet full av tanker rundt reisen til Las Palmas. Jeg gledet meg selvsagt veldig, men samtidig var det trist å skulle reise så langt bort fra alle. Jeg, Espen og Albert reiste til Høyanger noen dager før vi skulle videre til Spania, og hadde noen veldig fine stunder sammen med familien. 23 september var det duket for avreise, og fy så spent jeg var! Leiligheten og området var enda bedre enn forventet, og et nytt eventyr var plutselig i gang! De første dagene brukte jeg bare til å bli kjent med området, og så gikk det selvsagt en del tid ved bassenget, hehe!


♥ Oktober

Oktober startet litt uheldig da jeg fikk ørebetennelse, og ble sengeliggende noen dager. Men når jeg begynte å føle meg bedre overrasket Espen meg med en dag som bare skulle være min. Overraskelsene var mange, og dagen var mildt sagt perfekt (dere kan se den HER)! Dagene suste unna, og jeg koste meg som bare det. Jeg fant veldig roen med ”det nye” livet i Las Palmas og leiligheten føltes som hjemme. Jeg ble bare mer og mer glad i Las Palmas og øyen for hver dag som gikk, og opplevde nye ting hele tiden. Vi satte blant annet opp en liste med ting vi ville oppleve mens vi var der, og både teknisk museum, en tur til en annen del av byen og Mogan hvor vi var 25 meter under vann i en ubåt ble fort gjennomført.

♥ November

November kom overraskende fort, og nå hadde jeg bodd i Spania i 6 uker. Rutinene med trening og blogg var godt innarbeidet, og opplevelsene og dagene var like gøye. Jeg kjente så klart på savnet av de hjemme, men det gikk overraskende bra. Jeg spiste masse god mat, opplevde gamlebyen, testet ut surfing (det er veldig populært i Las Palmas), tilbrakte en del tid ved bassenget, leide bil slik at vi fikk sett fjellene og besøkte både dyrepark og sanddyner i Maspalomas. Når vi kom til midten av november måtte vi bestemme oss for om vi skulle leie oss en ny leilighet, eller om vi skulle reise hjem igjen. Det var egentlig planen hele veien å leie litt lenger, men da vi så hvor mye dyrere flybillettene var bare en uke etter vi egentlig skulle hjem, ble datoen for hjemreisen satt til 25. november.


Det er umulig å klare å oppsummere tiden i Spania. Det skjedde så utrolig mye, og jeg er målløs når jeg sitter og ser tilbake på alt jeg har opplevd der. Jeg anger ikke et eneste sekund på reisen, og jeg hadde glatt gjort det igjen! Om dere vil se/lese mer om tiden i Spania så er det bare å bla i arkivet, eller sjekke ut vloggene (HER) jeg og Espen lagde, da er det litt enklere å få med seg alt.

Året 2017 har vært et utrolig år på mange måter, og jeg må bare takke alle og en hver som har vært med meg gjennom året. Nå ser jeg frem til enda et spennende år, og kan nesten ikke vente med å se hva det vil bringe!