Jeg må bare starte med å si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på forrige innlegg – det setter jeg stor pris på ♥

Etter en arbeidshelg føler jeg alltid at jeg henger litt etter på dagene her inne, og selv om jeg vanligvis bare ”hopper over” de dagene, så må jeg bare mimre tilbake til søndags morgen! Aah, det var bare en såå fin start på den dagen. Jeg våknet med en rar følelse av at jeg var på ferie, som ikke akkurat forsvant når gradestokken viste godt over 20, og frokosten både ble laget og servert på verandaen!

NAM, NAM, NAM

Mamma har en panne som går på strøm, og da passet det jo bare helt perfekt å lage speilegg og tomatbønner ute til frokost, nam! Det er bare helt utrolig deilig å tilbringe soltiden ute hos mamma, hun har det bare helt utrolig fint med utsikten og alt. Jeg skulle reise klokken 12, men før den tid rakk vi både soling på verandaen, og en tur ned til vannet slik at hundene fikk bade litt i varmen. Vi blir jo helt bortskjemte med dette været, og jeg kommer sikkert i fullstendig sorg når det snur.. Jeg vil nesten ikke tenke på det en gang, selv om jeg føler at det nesten er umulig å prioritere tid på dataen fremfor det å være ute – blir ikke lett å få blogglivet til å gå rundt om det skal fortsette slik 😉

Men nå tror jeg at både jeg og Albert trenger en dusj, vi har nemlig akkurat komt inn igjen fra en tur ute i solsteken.  Prates mer i morgen, kjære dere!