Aah, dere aner ikke hvor utrolig deilig det var å slenge et par veldig slitne ben ned i sofaen (som varte i alt for kort tid siden jeg måtte skrive dette innlegget)! Jeg reiste ut dørene klokken 11 i dag, og kom søren meg ikke hjem igjen før halv 7! Og jeg som trodde at jeg bare kom til å være ute et par timer?

Som jeg nevnte tidligere i dag så skulle jeg og Espen ut for å krysse av en ting fra ønskelisten, og den tingen var rett og slett så nerdete som å reise på tekniskmuseum, haha. Hvem skulle trodd det? Men det var faktisk veldig artig der, og man kunne se alt fra fly til dinosaurer – og da mener jeg dinosaurer i 3D! Ble ikke akkurat mindre nerdete av den setningen, haha. Jeg liker det! Museet var på hele tre etasjer, og det tok oss faktisk tre timer å komme igjennom alt vi ville se og teste ut. Om du har vært på VilVite senteret i Bergen, så kunne det egentlig minne en del om det, og navnet var intet vanskeligere enn ”Museo Elder de la Ciencia y la Tecnología”, jess da. Men nå er jeg aaaalt for sliten, sånn er det når man er teknisk i så mange timer 😉 😉 Haha, skal heller fortelle dere om resten av dagen i morgen for nå skal jeg gofle pizza!

  
Ha en fin kveld ♥