F  R  E  D  A  G  !

Ikke for å være den personen som alltid må kommentere været, men hallo.. Jeg sier bare opp med handen til alle som er lei av regn, paraply, våte sko og grått vær. Jeg vil ha tilbake solen, og så trenger jeg ikke si noe mer om det! Fredagen er på plass, og jeg befinner meg i dette øyeblikk på galleriet. Der jeg har tilbragt det meste av uken min, hehe! Her skal jeg være frem til fem, og så bærer det rett bort til min søster for å spise pizza – Yum!

Espen har forresten dratt til Stavanger på en fotojobb, så jeg blir alene hjemme frem til søndag. Noe som på en måte passer helt greit, da jeg skal holde åpent på galleriet både i dag og i morgen. I morgen har vi forresten holdt åpent i nøyaktig en uke – woho! Rart, for min del så føles det som om vi åpent i går. Men siden det nå tipper mot helg, og de fleste får bedre tid til å kunne lenke seg fremfor tv-en, så tenkte jeg å komme med et serietips til dere! Jeg er jo vanligvis en sånn kjedelig person som bare ser tre ulike serier om igjen og om igjen.. Så at jeg kommer med et nytt tips er stort dere! Serien heter ”Dynasty”, og ligger på Netflix, men siden jeg er mildt sagt ubrukelig på slike sammendrag, så lar jeg dere heller Google serien selv om interessen melder seg! Jeg likte den i alle fall veldig godt, og kjenner det kribler i lysten for å se mer, hehe. Jess da, regner med at det kanskje var nok babbel fra meg, så da avslutter jeg bare med å ønske dere en veldig fin fredag 

Torsdags oppskriften kommer forresten ut litt senere i dag – bedre sent enn aldri sies det! Okei, en dag på etterskudd er ikke så ille da, men ja, nok babbel.