Hallo til dere! 

I dag har jeg en, eller faktisk to planer og det er alt. Den første planen er at jeg skal komme meg på trening, for jeg presterte da å spise en hel pakke med schoko-bons med mer i går.. Ikke mitt stolteste øyeblikk kan man si! Og så skal jeg tilbringe resten av dagen ved bassenget. Det har meldt skikkelig fint vær i dag, og siden det er så få dager til jeg skal tilbake til kalde og lite solfylte Norge, så vil jeg utnytte de timene jeg har igjen i solen. Det er jo ikke like varmt og solfylt her nå som i september og oktober (tror gradene ligger mellom 21-25 grader), men det er absolutt nok til å slikke litt sol! Og bare for å nett nevne de schoko-bonsene igjen så hadde jeg en litt kjip dag i går, ingen spesiell grunn til det, men det var bare ikke helt min dag. Det endte med snop som ikke akkurat gjorde situasjonen noe bedre, men slik er det nå bare av og til! I dag føler jeg meg i alle fall mye bedre, og har stor tro på en fin dag i solen! Merkelig hvor mye opp og ned humøret kan svinge fra en dag til en annen, i dag ler jeg nesten bare av hvor tåpelig jeg var i går – haha! Men nok om det, jeg må komme meg på trening og kvitte meg med de schoko-bonsene!

Ha en fin dag videre, så prates vi ♥

Skrevet 08:20