Skjorte – h&m // Bukse – Bikbok // Klokke – Daniel Wellington

I dag var det av en eller annen grunn utrolig vanskelig å starte innlegget. Det føltes så teit å bare ”hallo!” etter at jeg skrev om en litt kjip dag i går, men ting kjennes i alle fall litt bedre ut i dag, heldigvis. Jeg har enda en liten klump i magen, og en følelse av at viss noen sier noe litt for hardt til meg så kan det ende opp med at jeg blir sittende å sippe, med det er bedre enn i går i alle fall. Er det ikke rart hvor opp og ned humøret er?

Ellers har jeg hatt en koselig formiddagen sammen med Espen i dag, og han har tatt litt over ”venninne-jobben” med å bli med meg på kafé, så det satte jeg veldig pris på. Godt å bare få skaldre litt! Og ja, jeg prøvde for 3. gang å få meldt meg inn på treningssenteret i dag, men ingen hell denne gangen heller.. Jeg skulle komme igjen etter klokken fire så får vi se om jeg tilslutt får meldt meg inn! Nå skal Espen straks reise på jobb, og jeg får vel begynne å forberede meg til et  nytt forsøk på trening. Håper dere har en fin mandag og så blogges vi mer senere <3