Hei torsdag! Som jeg fortalte om tidligere i uken, så var jeg en tur til Førde på mandag for å hente mine to nye par med briller! Jeg har jo ikke vært noe flink til å bruke briller tidligere, da jeg har overbevist meg selv om at jeg ikke ser dårlig, og så har jeg i tillegg fått så vondt på nesen av de brillene jeg har hatt.. Meeen, etter en biltur i mørket og en ny runde hos optiker, så var det ikke noe hjelp i og overbevise meg selv lenger – briller og linser må brukes. Så nå sitter jeg her da med to nye briller, og prøver å bli vand med å bruke de og å se meg selv med briller. Er ikke helt fan enda, men det går se vel til! Det er vel rart for alle å plutselig få noen briller midt i ansiktet, da blir man jo naturligvis VELDIG mye mer bevisst over at de er der enn hva alle andre er, hehe. Det er jo planen å fortsette med linser og, men jeg må få bestilt hjem noen flere først.

Tenkte nå i alle fall at det kunne være litt artig å vise dere brillene, for jeg vet faktisk ikke om jeg har lagt ut et eneste bilde der jeg har briller på før? Og når jeg først har nå skrevet et helt innlegg om briller, så må jeg bare legge til at FY så vanskelig det er å faktisk velge et par! Jeg aner ikke hvor mange jeg prøvde av og på, av og på – stakkars hun som jobbet i butikken.. Men jeg regner ikke med at jeg er den eneste som holder på slik!