God helg, kjære dere ♥

I dag våknet jeg til litt andre omstendigheter enn vanlig, da jeg plutselig befinner meg på en hytte på fjellet which meansing! Så nå sitter jeg i sofaen med hauger av snø utenfor vinduet, og hører på at kaffen trakter seg klar – fin start på dagen. De andre jeg er her med har ikke stått helt opp enda, men jeg regner med at de er oppe og klare for frokost og ski veldig snart süddeutsche zeitung archiv kostenlos herunterladen! Jeg gleder meg sånn til å teste ut skiene, grille pølser, drikke kakao og bare være på hyttetur. Man finner på en eller annen måte litt ekstra ro når man er bortreist på hyttetur paint downloaden windows 7.

Vi kom frem rundt halv fem i går, og da ble det bare til at vi fyrte i peisen, lagde fredagstacoen klar og spilte spill frem til vi la oss skype für mac herunterladen. En rolig og behagelig start på turen, noe som passet meg veldig fint da uken har vært nok så travel. Vi har fått låne hytten av tanten og onkelen min, og den er bare så fin renault toolbox herunterladen! Jeg har faktisk aldri vært her før, men den virker bare helt perfekt! Veldig koselig og fint inne, god plass, ikke hundre hytter rundt og man kan spenne på seg skiene og komme rett til bakken – perfekt scratch download nederlands! Gleder meg til å tilbringe helgen her ♥ Håper dere har hatt en fin start på helgen, så blogges vi mer senere!

Skrevet 08:30