Hallo, fine lesere!  Når dere leser dette så løper jeg forhåpentligvis rundt med noen poser i hendene. Jeg og mamma fikk endelig gjennomført noe som vi har planlagt i nærmere tre uker, så allerede klokken ni i dag tidlig satt vi i bilen på vei mot Førde. Vi hadde litt forskjellig som vi begge skulle se etter, og da passet det jo veldig fint å ta det i dag siden føret er litt bedre! Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg er litt pysete på glatta, så da måtte vi ta det nå som det var fint. Jeg har skrevet meg en liste over de tingen jeg trenger, så nå håper jeg bare at det er de tingene som faktisk ender opp i posene, haha. Det er jo aldri godt å si hvilke fristelser man plutselig står ovenfor (bare slapp helt av Espen, jeg skal ikke tømme kontoen, eller? ♥)! Neida, det bruker å gå veldig fint når jeg har en liste å gå etter – det er faktisk ikke et så verst sparetips!  Når man har lister så bruker i alle fall jeg å fokusere på de tinge som jeg faktisk trenger, og ikke alt mulig annet som bare hadde vært gøy å ha, haha. Men nå må jeg løpe, håper dere har en fin dag så prates vi snart!