Hallo, hallo! Jeg har en sånn ekkel følelse av at jeg har brukt opp hele formiddagen på ingenting egentlig, men sannheten er jo at jeg og Espen har fått unna en hel del! Og klokken er jo ikke mer en 10, hva skjer? Vi har blant annet fått sett litt på regnskapet våres i dag, og jeg føler meg alltid 100 kg lettere etter det! Deilig å vite at alt er som det skal. Og så føler man seg jo veldig voksen når man holder på med budsjett og slikt! Jeg synes egentlig at det er litt gøy, så viss jeg hadde vært noen hakk bedre i matte så kanskje jeg hadde tatt en utdanning innenfor noe sånt? Men det kommer nok ikke til å skje da matte ikke er helt noe som ligger for meg, hehe!

Ellers testet vi ut en ny frokost i dag! Jeg prøver jo som sagt å være litt sunnere, så da tok vi oss en tur på butikken i går kveld for å handle inn litt ulike frokost/lunsj alternativer! Jeg blir så fort lei av knekkebrød, så da er det litt lettere å holde seg sunn når man har litt å variere i! Et av innkjøpene ble en slags grøt som heter ”Bare bra supergrøt”, tror kanskje det er noe nytt noe? Jeg har i alle fall ikke sett det før! Den er med jordbær, eple og chiafrø, og smaken var veldig god! Jeg tilsatte litt blåbær og bringebær også, og det anbefaler jeg absolutt! Jeg kjøpte den på Coop extra, men jeg tipper at de har den på de aller fleste dagligvarebutikker. Nå skal jeg jobbe litt videre, og så får vi se hva jeg finner på! Ha en fin dag videre <3