Gooood morgen!

For en uke dette har vært.. Jeg har ikke blogget siden tirsdag nå, og det føles utrolig rart! Det er faktisk det lengste ”oppholdet” jeg har hatt siden jeg startet! Jeg har virkelig savnet det å dele tanker og meninger med dere, men jeg har bare ikke hatt overskudd til å skrive noe som helst. Uken har vært fylt opp med eksamener og jobb, så når jeg gikk av jobb klokken åtte i går kveld, kjente jeg at en natt med masse søvn var høgst nødvendig!

Men vet dere, nå er jeg FERDIG! Alle eksamener er unnagjort, og jeg kan endelig gjøre akkurat hva jeg vil! Jeg gleder meg SÅ mye til å kunne få prioritere bloggen og ting jeg bryr meg om igjen, og jeg trenger ikke røre en eneste skolebok på over et år! Det er litt sykt det! I dag skal jeg bare kose meg, og samle opp igjen masse energi. Det er faktisk bare en uke igjen til bryllupet i dag, så da er det vel viktig å samle opp litt overskudd, haha! Håper dere får en helt nydelig dag, så blogges vi snart! <3