God kveld, fine dere! Flere som ikke skjønte så mye når det allerede sto 1. oktober på kalenderen i dag? Jeg fikk det i alle fall ikke helt til å stemme! Før jeg vet ordet av det så sitter jeg på flyet på veg tilbake til Norge og jul!

Men før det så vil jeg ha mange flere dager som i går! Jeg og Espen bestemte oss for å ta en liten oppdagelsesferd, og det som sto øverst på listen var egentlig en skikkelig ”fridag” i solen. Så allerede klokken kvart over ni satt vi på bussen på veg til Puerto Rico! Jeg har vært der på ferie et par ganger tidligere, senest for fire år siden tror jeg? Og jeg kan ikke si at det var så veldig mange forandringer på de årene, hehe! Vi startet med en tur på stranda, hvor jeg faktisk badet i havet for første gang etter vi kom hit! Og etter det tok det ikke veldig mange minuttene før jeg tok meg en liten siesta, jeg sovner så og si alltid når jeg legger meg ned for å sole meg! Etter litt strand-kos trippet vi oss opp på en veldig fin beach club og slappet av der.

Det var akkurat en slik dag jeg trengte i går – strand, sol, kos og god mat! Og så avsluttet vi hele turen med et lite slag minigolf, hvor jeg tapte.. Men gøy var det uansett! Jeg føler nesten at vi tok en mini-ferie i spaniaoppholdet i går, haha. Plutselig var vi en av veldig mange nordmenn på stranden, og det var nesten sånn at det var rart å være omringet av mange som snakket samme språk som meg! Jeg har blitt så vandt med at alle snakker spansk, så når jeg hørte noen rope ”Sebastian, kom deg opp fra vannet!”, måtte jeg snu meg en ekstra gang – haha!

Nå skal jeg veldig snart slenge meg ned på sofaen, finne frem litte granne snop og en film! Håper dere har hatt en fin søndag ♥