Selv om solen steiker som bare det for tiden, kan det være deilig og kanskje til og med nødvendig med et lite avbrekk i ny og ned – og da passer det jo perfekt å se en film!  Jeg har nesten bare sett serier den siste tiden, da jeg synes at det å lete etter filmer er helt utrolig kjedelig.. Meeen, når jeg for et par dager siden tok opp kampen mot Netflix fant jeg en veldig spennende og ikke minst rørende film!

Den heter ”The impossible” og handler om en familie på fem som drar på juleferie til Thailand. 2. juledag når familien slapper av ved bassenget, hører de noen voldsomme lyder og plutselig ser de en stor vegg med vann som er på vei rett mot dem. Filmen er basert på en ekte historie, og handler om tsunamien som var i Thailand i 2004.

- THE IMPOSSIBLE 

Jeg vil ikke skrive alt for mye om det som skjer, da jeg selv synes det er veldig kjipt med tekster og trailere som avslører en hel haug før man i det heletatt får sjans til å faktisk se filmen, men jeg kan si så mye at jeg virkelig vil anbefaler dere å se den. Jeg er veldig glad i filmer som er basert på ekte historier, føler omtrent alltid at de er litt ekstra gode?  Det kan jo ha noe å gjøre med at man tar det litt mer innover seg, da hendelser fra filmen faktisk har hendt, ikke vet jeg.. Filmen fikk i alle fall frem både en og to tårer hos meg, hehe! Som dere sikkert skjønte så fant jeg den på Netflix, så da kan jeg spare dere for litt leting!