Hallo, hallo! Dagen i går ble absolutt ikke så fin som jeg hadde håpet.. Jeg hadde jo egentlig bestemt meg for å vente til i dag med å reise til legen, men da jeg våknet med hakket mer vondt i øret, og med at smertene hadde forflyttet seg videre til kjeven også, så fant jeg ut at det ikke var noe vits i å utsette det noe mer! Men det viste seg å ikke være like enkelt som jeg hadde sett for meg å få en time hos legen..

Jeg måtte innom hele tre ulike steder før jeg fant et legekontor som kunne se på øret mitt, og når jeg da endelig fant riktig plass så hadde jeg selvsagt glemt igjen passet mitt i leiligheten, er det mulig? Så da var det bare å finne en taxi så fort som mulig, hente passet og så reise tilbake igjen til legekontoret! Når alt endelig var i orden måtte jeg vente i nærmere to timer (og her hadde jeg da allerede ventet i to timer på de andre legekontorene også) før det ENDELIG var min tur. På det punktet tenkte jeg at nå kan ikke noe mer gå galt, men når jeg da kom inn til legen så kunne hun ikke et eneste ord på engelsk. Ikke min lykkedag for å si det sånn! Så etter litt mer venting kom det heldigvis en lege som kunne litt engelsk – endelig. Etter mye at og frem kom de tilslutt frem til at jeg har fått en ørebetennelse, så nå har jeg fått noen dråper som inneholder antibiotika som jeg skal bruke i syv dager…

Blir godt stelt med ser dere ♥

Nå er jeg egentlig bare veldig glad for å være ferdig med alt legestyret, og selv om smertene ikke er noe bedre ennå så håper jeg på at det slipper opp litt etter litt! For tilbake igjen på legekontoret har jeg ikke akkurat veldig lyst til. Fy så glad jeg er for at Espen ble med meg på alt, han er så god ♥ Det hjelper alltid å ha noen med seg som kan komme med noen oppløftende ord! Håper dagen deres var noen hakk bedre enn min, så blogges vi mer senere i dag! Da kommer det forresten en ny vlog også, så det er bare å glede seg!