I dag fikk jeg endelig tatt motet til meg og starte på ”prosjekt-utested”! De som bodde her før oss hadde ikke tatt så veldig godt vare på uteplassen, så det var mildt sagt en god del som måtte skures der ute før vi kunne ta altanen skikkelig i bruk.. Jeg har bare grøsset hver gang jeg har tittet ut på altanen etter vi flyttet inn, men i dag ble dagen for forandring! Jeg satte musikken på full guffe, tok på vaskehanskene og skuret til den store gullmedalje (har sår på knærne som bevis). Når jeg startet og virkelig så hvor masse grønske det var, så trodde jeg faktisk ikke at resultatet skulle bli såpass bra – bare se på bildene liksom! Klarer ikke helt å forstå at noen lar uteplassen sin forfalle så mye uten å gjøre noe? Fysj.. Nå mangler vi bare litt puter i utemøblene, muligens et pledd, litt flere blomstrer og noe pynt ellers så er altanen helt ferdig – og det passer jo fint nå som det melder strålende vær fremover! Synes det er viktig å legge inn litt innsats for at det skal bli koselig og fint ute også – det er jo så utrolig herlig å ha en fin uteplass! Ser for meg å bruke mange timer der ute med både grillmat, reker og masse kos.  Nå kan sommeren bare komme ♥

Har dere startet med ute-forberedelsene?