Hallo, fine lesere! Har dere det bra?
··········

I dag har det vært full forberedning til søndag når det ikke bare er en ting som skal feires, men hele to! Jeg og Espen skal passe hunden til tanten min fra lørdag til søndag, og da tenkte jeg at det kunne være greit å i alle fall være ferdig med fastelavnsbaksten i god tid. Det er jo ingen hemmelighet at det tar litt tid når man baker boller med tanke på heving og slikt, og da er det jo deilig å slippe det på søndag – smart?  Bollene smaker jo relativt ferskt uansett når man bare tar de i frysen frem til søndag. Et lite tips fra meg for en litt roligere helg ♥ Nå har bollene akkurat komt ut av ovnen, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke klarte å holde fingrene unna.. Det måtte bli en liten smaksprøve, og nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mer til å spise de på søndag, haha. Jeg kommer ikke til å skrive opp oppskriften eller hvordan jeg lagde de, for det er rett og slett så enkelt at jeg fulgte den oppskriften HER!

Jeg tenkte å prøve meg på hjemmelaget blomkålsuppe i morgen, og da kan jeg heller poste oppskriften på den i løpet av helgen – om den blir god da selvfølgelig!  Kjenner at jeg koser meg skikkelig på kjøkkenet for tiden, og jeg har en mange oppskrifter som jeg gleder meg til å teste ut – det blir jo reine matbloggen dette her, haha neida!  Ellers er det ganske så stille og rolig her om dagene, da jeg fortsatt er rimelig forkjølet. Bare glad for at jeg ikke har vondt noen plass, da er det jo litt greiere! Nå må jeg bare skaffe meg litt hostesaft (venter på resept) og så blir alt fint!  Håper dere alle er friske og raske Klem.