F A M I L Y   T I M E ♥


I min familien pleier vi å ha pinnekjøtt til middag i løpet av påsken, men da alle var litt overalt denne påsken måtte vi utsette det til forrige søndag, og holy moly så godt det var! I det jeg og Espen rundet hushjørnet strømmet det en nydelig duft av jul og minner mot meg, og munnen fylte seg nærmere med vann – for mye informasjon?  Mamma hadde stått på og laget en nydelig middag til oss alle, og det setter jeg så stor pris på. Tradisjoner og da spesielt familietradisjoner er en så fin ting, og noe jeg absolutt vil ta med meg videre i livet. Det kan være alt fra tre nøtter til askepott, en spesiell påskemiddag eller noe helt annet, men det vekker alltid gode minner og like viktig – skaper nye. Jeg føler meg så utrolig heldig som har fått vokse opp med foreldre som har stått sånn på for å lage gode og fine tradisjoner til oss. Julegrøt til nissen, påskeharen som gjemmer egg, fellesfrokost om helgene, turer – jeg tar meg selv i å sitte med et smil om munnen når jeg skriver de ulike tingene, da hauger med ulike minner spretter opp i hodet, så masse fint.  Nesten så jeg blir litt sentimental her, jeg som egentlig bare skulle fortelle om søndagens familiemiddag! Tror jeg trenger en kopp til med kaffe.. Middagen var i alle fall som forventet veldig koselig, og jeg var tilslutt så mett at jeg måtte gå meg en tur, haha. Da vet man at maten har vært god!

Har dere noen spesielle tradisjoner?