Nå dere, nå er handen min blitt mye bedre – og jeg har herved ”friskmeldt” meg selv, og jeg er mer enn klar for å kunne blogge igjen! Jeg sitter inne med en masse motivasjon etter den lille ufrivillige ”pausen”, og siden sist har jeg faktisk rekt å bli hele 22 år!

Jeg hadde bursdag for to dager siden, og den ble feiret sammen med Espen og Albert! Jeg hadde ikke sett dem på over to uker, så det var ikke tvil om at dagen skulle feires sammen med dem!

Dagen startet med både bursdagssang, lys og gaver på senga – med andre ord, den startet på en VELDIG fin måte! Espen er på utplassering med skolen, så jeg og Albert fortsatte dagen alene med rundstykker og Grey’s anatomy på sofaen, det må jo være lov når man har bursdag, heh! Vi feiret dagen videre når Espen kom hjem med en nydelig middag ute, og jeg testet faktisk ut andebryst! Jeg har bare smakt det en gang før, og det smakte utrolig godt! Etter en stund kom servitøren for å spørre om vi ville ha dessertmenyen, men vi bestemte oss heller for å ta desserten hjemme! Så vi gikk strake veien til butikken og kjøpte all godisen vi ville ha, og løp omtrent hjem igjen for å hoppe inn i joggebuksene! Kvelden ble altså avsluttet med magen full av godis og pærebrus under ett teppe på sofaen, og jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å avslutte bursdagen på!

Her ser dere to av de nydelige gavene jeg fikk til bursdagen min <3 

Og så vil jeg bare si tusen takk til alle som sendte meg en hilsen, jeg setter utrolig pris på det! Håper dere alle får en fin formiddag, så blogges vi <3