· Hallo mandag, og hallo til en ny uke! ·

Nå er jeg godt plassert ved pulten min på galleriet, og føler meg overraskende klar for en ny uke selv om mandagen startet litt hardt. Espen kom etter mye om og men seg på siste fly fra Oslo til Bringeland i går kveld, og jeg reiste av sted for å hente han til landing kvart over 11. Noe som ikke ble med på landingen var kofferten til Espen, så det endte med av vi kom gjespende inn dørene halv 1 uten koffert.. Typisk! Jeg er jo mildt sagt ikke vandt med å være våken så lenge, så en litt trøttere start på mandagen ble det. Men det er vel ingenting litt frisk luft og noen kopper med kaffe ikke kan fikse i løpet av dagen – håper jeg.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

HIPP, HIPP HURRA ! 

Utenom det var jeg jo i bursdagsfeiring på lørdag, og det var som forventet veldig koselig! Jeg spiste med STAPPMETT på kaker, og klarte imponerende nok å runde hele kakebordet – noe som fortjener en liten applaus. Veldig herlig å se hvor glad bursdagsbarnet ble for både besøk, pakker og gaver! Var ikke så lett å fange det på kamera, da hun hoppet rundt med presangene etter at de var revet ut av innpakningen, hehe. Men det er vel bare et godt tegn! Tre år er virkelig en artig alder med alle fakter og ord som kommer løpende, hehe. Ble muligens litt overtenning på bildene over her, men når tantungene er så skjønne så er det ikke enkelt å velge ut bilder! Nå ser jeg at Espen kommer trippende bort for litt lunsj, så da prates vi mer senere i dag. Håper mandagen har startet bra! ♥