T-skjorte – Vero Moda// Bukse – HM// Smykker – Bjørklund 

Hei fredag!  Mange som begynner å bli klare for en avslappende helg nå? Det skulle jeg ønske at jeg var. Akkurat nå sitter jeg ved spisebordet sammen med Espen, kamera, harddisker, notatbøker og to kaffekopper! Espen jobber hjemmefra i dag, da han skal videre på en annen jobb senere i dag, og da blir han borte hele helgen. Så jeg skal altså ha min første helg alene (med Albert selvfølgelig) i leiligheten – hvordan skal det gå!?  Hehe, neida! Tror jeg har vokst av meg det å være litt hus-redd nå, og så har jeg jo tidenes vakthunden med meg 😉 Det blir så bra så! 

I går ble det ikke så veldig mye data-tid på meg, da jeg tilbragte dagen sammen med mamma på shopping! Hun hadde noe som skulle fikses på bilen, så da slengte jeg meg med og fikk tittet litt (mye) i butikker. Tror jeg fant ut at vi hadde vært borte like lenge som en normal arbeidsdag varer – tiden går fort i godt selskap! Jeg har jo blitt tidenes mest ”skeptiske shopper”, og går runder med meg selv før jeg klarer å bestemme meg for om jeg skal kjøpe et plagg eller ikke, men i går ble det faktisk overraskende mye med hjem igjen. Skal heller prøve å få tatt noen bilder av det i løpet av de neste dagene! Vi kom hjem rundt halv fem, og allerede klokken fem var jeg på vei ut dørene igjen for å møte søstrene og tantungen min. Er det ikke rart hvor mye mer man finner på med en gang solen er fremme?  Da frister det absolutt ikke å sitte inne! Selv om jeg må innrømme at det var utrolig deilig å slenge bena opp i sofaen i går kveld! Jeg presterte jo å sovne før klokken hadde rekt å bli ti – ups..Ser forresten at det eneste jeg faktisk tok bilder av mens jeg tilbrakte alle de timene i Førde, var maten min, hehe.. Den både så og var veldig god da! Men nå må jeg få i meg litt frokost, lufte Albert og drikke en kaffe til slik at jeg våkner skikkelig! Ha en fin fredag, kjære dere! Klem. 

Skrevet 09:15