Hei onsdag! Hvor deilig er det ikke at gradestokken bikker 20 grader om dagen? Føler nesten at jeg tripper rundt i Spania igjen jeg, haha! I går var det den første skikkelige sommerdagen, hvor jeg faktisk gikk ut døren i shorts – halleluja og la det vare lenge.  Nå gjorde jeg akkurat den store feilen hvor jeg hastet meg inn på Yr for å se om lykken skulle snu, og hallo til en torsdag med regn.. Jaja, jeg skal ikke la det ødelegge noe som helst, for i dag er det sommer! Jeg og Espen ble invitert på grilling hos søsteren og kjæresten hennes i dag, så nå dufter det til og med sommer. De har tidenes største hage med jacuzzi og alt, så her tenker jeg å tilbringe en del tid i sommer (håper jeg er velkommen, Malin og Sander!)

Ellers får jeg og Espen besøk av foreldrene hans i morgen, og jeg gleder meg skikkelig! De har ikke sett leiligheten enda, og heller ikke Høyanger for den del (der vi bor), så det blir veldig spennende. Synes fortsatt det er skikkelig artig at vi faktisk kan invitere folk på besøk igjen, det var nesten noe av det jeg savnet mest etter at vi flyttet fra Sogndal. Men nå må jeg hive på meg litt mer solkrem (viktig, viktig), og spise meg stappmett på min favoritt mat – grillmat ♥ Ha en fin dag i solen!