Genser – Only/ Bukse – Bikbok

God mandag til dere! Nå er det bare en mandag igjen før FERIE! Ikke det at jeg synes mandager er så ille da egentlig, det var verre når jeg gikk på skole… Jeg kan nesten ikke få sagt mange nok ganger hvor mye jeg gleder meg til sol, varme, sandstrender og palmer!

Ellers våknet jeg til 100 forskjellige snapper som inneholdt bokstavene ”GOT”. Jeg forsto jo absolutt ikke hva det betydde, og tenkte at nå er det et eller annet jeg ikke har fått med meg, helt til jeg så en snapp med bilde av Game of thrones. Haha, er det mulig? Jeg regner med at MANGE av dere sitter å ser på serien akkurat nå, og ut i fra snappene har mange av dere ventet lenge på en ny sesong. Jeg har faktisk aldri sett en eneste episode av serien, men utfra min ”serie anbefaling” som jeg la ut for et par dager siden så forstår dere nok hvorfor, heh..

Nå skal jeg snart møte en venninne og søsteren min, og kjenner jeg oss rett så blir det nok en liten tur på kafé! Været er jo perfekt for den type ”aktiviteter” så hvorfor ikke? Håper dere har hatt en fin start på uken <3