Onsdag og halvveis ut i uken allerede, og hjelpes – om to dager er det juni!?  Mai har bare flydd av sted, og det er nesten så jeg må titte tilbake i arkivet for å huske hva i alle dager jeg har gjort på denne måneden, haha! Regner ikke med at jeg er den eneste som har det slik, det er jo nesten som om tiden går enda fortere nå som sommeren er her. Det burde jo absolutt vært motsatt, slik at vinteren flydde unna og sommeren gikk sent.. Men, akkurat det får vi vel ikke gjort så mye med!I fjor sommeren kunne jeg omtrent ha utnevnt meg selv til fisker, for jeg og søsteren ble plutselig helt hektet på det (av alle ting?), og jeg aner ikke hvor mange turer vi var på i løpet av sommermånedene, men det var i alle fall ikke få! For to dager siden valgte jeg, Espen og søsteren og plukke opp der vi slapp forrige sommer, og reiste på årets første fiske og badetur –  så koselig!

Fiskeren selv, haha! 

Etter en stund uten et eneste napp, valgte vi å lage en liten konkurranse ut av det der vi hadde tre forsøk på å få fisk, og om det ikke ble noe måtte vi bade. Siden jeg skrev over her at det også ble årets første badetur, så har dere kanskje alt forstått at ikke ble fisk på noen av oss.. Jeg var jo hundre prosent sikker på at det skulle være iskaldt i vannet, vi bor jo tross alt i Norge, men der tok jeg feil – heldigvis! Det kjentes faktisk ut som det bruker å gjøre i august, så da ble det både tre og fire hopp før vi sa oss fornøyde med badingen.

Det er så gøy å finne på slike ting midt i uken, da det føles som et lite avbrekk fra den vanlige hverdagen. Det blir absolutt ikke den siste fiske/badeturen for i år, og i følge yr så skal det ikke stå på mulighetene fremover!

Har dere testet ut badetemperaturen?