Gooood fredag, og ikke minst sommerferie for mange!  Hvor fantastisk er ikke den følelsen? Det å reise fra skolen/jobb siste dag, og bare vite at nå er det ferie og full nyting – digg, digg, digg. Jeg startet dagen med en liten løpetur for å gjøre opp for gårsdagens pizza og sjokolade, haha! Jeg var borte hos den mellomste søsteren min sammen med henne, kjæresten hennes og onkelen min for å se fotballkamp, og da jeg ikke er den mest ivrige på akkurat det punktet, tenkte jeg at pizza måtte til. Men jeg må innrømme at det faktisk var litt artig å se kamp når vi var samlet en fin gjeng og med litt snacks på siden, hehe.

Jeg hadde egentlig planer om å legge ut en styrketreningsøkt som jeg gjennomførte i går, men av en eller annen grunn nekter bilde der jeg har laget til øvelsene å laste seg opp.. Noe så irriterende! Jaja, jeg får heller prøve på nytt senere, og om det ikke fungerer da heller så får jeg se om det kan gjøres på en annen måte. Ser nå at jeg ikke får lastet opp noen andre nye bilder heller – argh!  Da får det bare bli bilder fra arkivet, så krysser jeg alt jeg har for at ting er fikset til senere i dag. Er så irriterende når ting ikke fungerer som de skal – MEN, det skal ikke få ødelegge mitt fredagshumør! Nå blir jeg veldig snart hentet, og så blir det en herlig lunsj på kafé.  Ha en strålende fredag kjære dere