Da tenkte jeg at det var på sin plass å ta en liten gjennomgang av hvordan den første uken har vært, for nå er det faktisk akkurat en uke siden jeg satte bena mine på spanskjord – haha, for en utrolig teit ting å si herunterladen? Men jeg går for det uansett! En uke har gått, og jeg kan vel ærlig innrømme at det har vært en uke med mange miksede og forvirrende følelser zoom apple. Jeg har følt på en enorm glede, spenning og lykke samtidig som jeg har kjent på savn og forvirring. Det skal sant sies at det ikke bare er enkelt å reise så langt vekk fra alle man er glad i, og alt som er trygt og godt kann man auf der ps3 fortnite herunterladen.

Hva har jeg savnet: Jeg har ikke begynt å kjenne på noe som helst savn av noe mat eller drikke som de har hjemme, og heller ikke noe av tingene mine herunterladen. Og det å gå med bukse og genser har jeg i alle fall ikke savnet (selv om det har vært ganske fint vær hjemme denne uka har jeg sett!). Det jeg kjenner på av savn er vel egentlig bare savnet av de nærmeste, men uten å høres skikkelig fæl ut så har det gått overraskende greit det også teams german. Jeg er jo vandt med å være en del borte fra de, så jeg tror nok at akkurat det savnet kommer til å komme sterkere om en liten stund, men jeg kjenner jo på det at jeg er så langt borte fra de media player free download windows 7. Og så er det veldig rart å være uten Albert , dette er vel ca. det lengste jeg har vært uten han på et og et halv år, så jeg kjenner det litt i magen når jeg ser andre hunder windows 10 pro 64 bit iso herunterladen.

nipaFine hjembygda mi, og med mine to små favoritter ♥

Var det slik jeg hadde forventet windows 7 kostenlos deutsch vollversion legal? Både ja og nei. Jeg hadde forventet å kanskje bli litt skuffet over leiligheten og plassen, men der ble jeg heller veldig positiv overrasket creo student herunterladen! Jeg liker plassen skikkelig godt! Men jeg hadde forventet at jeg skulle føle meg enda tryggere enn det jeg gjør her. Jeg føler meg veldig trygg i og rundt leiligheten, men jeg er litt skvetten utenfor (når jeg er alene) pivot animator. Nå har jeg jo ikke vært alene så veldig mange gangene etter at jeg kom hit, så det går nok fort over når jeg begynner å bevege meg litt mer rundt uten Espen (nå snakker jeg selvsagt om på dagtid og ikke i noen forlatte smug, mamma).

27sept3

Jeg tenker kanskje at det holder med disse to ”kategoriene” for denne gang, slik at det ikke blir alt for langt og tungt, så får jeg heller se om jeg putter på litt og forandrer på noe til neste uke. Håper dere likte den nye ”spalten” og at dere får en rolig og fin lørdagskveld! KLEM ♥