Slik ser så og si hver morgen ut for min del, og jeg klager absolutt ikke!

Jeg hadde egentlig mest lyst til å bare glemme gårsdagens lille utblåsning, men samtidig så føler jeg at det omtrent alltid er slik med bloggere. Det kommer et innlegg hvor det ser ut som om livet er helt krise, og i neste øyeblikk/innlegg er man like glad som en som har vunnet 20 millioner i lotto. Vi er tydeligvis noen ustabile og humørsyke vesen, haha! Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har og har vurdert å sette på ”blogg-humøret”, og skrive som om alt skulle være fint og flott hele tiden, men slik er det dessverre ikke. Når man skal skrive nærmere to innlegg hver eneste dag, så er det jo klart at det er litt opp og ned med humøret. Og jeg føler på en måte at det er litt viktig å vise det også? Alle har jo dårlige dager og dager hvor man tåler litt mindre motgang, så det er vel ikke noe poeng i å skulle fremstå som et super-menneske som lever på en perfekt rosa sky hver dag. Eller? Ikke vet jeg, men jeg føler i alle fall at blogger blir mer personlige når man får se litt av alle sider.


I dag tipper jeg heller litt mot ”vinne i lotto” humøret igjen – heldigvis! Og skal bruke dagen på å kose meg ute. Det har meldt skikkelig fint vær i dag, og etter noen dager med skyer og litt regn (!!!) kjenner jeg alt på savnet av sol og basseng. Hvordan skal det gå når jeg kommer til Norge, haha. Men nå må jeg løpe, bassenget kaller!

Håper dere er i ”vinne i lotto” humøret i dag dere også ♥